skip to Main Content
+32(0)474 689 460 info@vredeswakeslangemark.be
04. WILD DENKEN Met Sofie Verscheure

04. WILD DENKEN met Sofie Verscheure

Als vrede een verhaal van evenwicht en bewegen is, dan is het belangrijk dat we niet vastgeroest geraken in vaste denkpatronen of vanzelfsprekendheden. Die zijn veilig, maar als je uit bent op creatieve antwoorden in deze snel evoluerende tijd, dan leer je best ook patroon-doorbrekenddenken en handelen.

In dit atelier leert Sofieje de basis van het creatieve denkproces en een aantal methodes om ‘platgetreden paden’ te verlaten. Ze illustreert dat met voorbeelden en ze oefent op concrete situaties die we allen kennen. Het gaatom een nieuwe manier van kijken die je later kan gebruiken in je eigen zoektocht naar frisse ideeën.

SOFIE VERSCHEURE is geboeid door de kracht van woorden en poëzie. Via kalligrafie geeft ze vorm aan die woorden en hun betekenis. Ze vertaalt haar passie voor mensen, spiritualiteit en woorden in het Symposionproject. Haar Brugse ‘schrijfwinkel’ is ‘the place to be’ voor liefhebbers van mooie woorden en hun ‘dragers’. Sofie is ook inspirator van o.a. het kerkherwaarderingsproject YOT en de Experientie. Ze begeleidde mee het denkproces voor deze ’24 uur Wakker voor Vrede’.

Dit is een atelier waarin je jezelf (aangenaam) verrast. Voor jong-volwassenen en volwassenen.

Datum/Tijd
04/11/2018
om 10:30 - 12:30

Inschrijven

Vanaf 1 september kan je inschrijven voor de verschillende activiteiten

Categorieën


Share
Back To Top