Op woensdag 21 december wordt de cafetaria van het Woonzorgcentrum De Boomgaard in Langemark omgedoopt tot ‘Het warmste café’. In het kader van De Warmste Week van Music for Life organiseert Wakker voor vrede een benefiet voor de Palestijnse Circusschool.

Het warmste café biedt gezelligheid, sfeer, animatie… en veel warmte uiteraard. Op de kaart staat een mooi assortiment warme en gekoelde dranken. Blikvanger is een Palestijns biertje, dat onder licentie gebrouwen wordt in Ichtegem. Voor de smulpapen is er een buffet van uitgelezen taarten, gebak en zoetigheden. Daarvoor halen de beste hobbybakkers van Langemark-Poelkapelle weer alles uit de kast.

De hele namiddag door is er animatie en die staat in het teken van circus. Voor de jongsten is er een kleurhoek en ballonnenatelier. Er komt een jongleur langs en goochelaar Joppe Bossuyt verrast en verbaast met vingervlugge kaartentrucs. Verder is er ook live muziek en Radio 2-vrouw Katelijne Vanbeselaere komt de favoriete plaatjes draaien van bewoners en personeel van het woonzorgcentrum.

De opbrengst van Het warmste café gaat naar de Palestijnse Circusschool, een uniek project van de Vlaamse Jessika Devlieghere en haar Palestijnse man Shadi Zmorrod. De circusschool biedt hoop en perspectief aan Palestijnse kinderen en jongeren die opgroeien in een omgeving van bezetting, geweld en armoede. Samen met Wakker voor vrede werden Jessika en Shadi door Pax Christi uitgeroepen tot Ambassadeur voor de Vrede 2016.

Praktisch

Het warmste café vindt plaats op woensdag 21 december 2016 van 13 tot 20 uur in WZC De Boomgaard, Lekkerboterstraat 1 in Langemark. Iedereen is welkom!

www.wakkervoorvrede.be
www.facebook.com/wakkervoorvrede