skip to Main Content
+32(0)474 689 460 info@vredeswakeslangemark.be
Warmste Café Krijgt Bezoek Van Gouden Schoen

Warmste Café krijgt bezoek van Gouden Schoen

Op woensdag 20 december 2017 wordt de cafetaria van het Woonzorgcentrum De Boomgaard in Langemark omgedoopt tot ‘Het warmste café’. In het kader van De Warmste Week van Music for Life organiseert Wakker voor Vrede een benefiet voor Mama Kivu. Niemand minder dan Tessa Wullaert komt het project van Elien Spillebeen een hart onder de riem steken.

Mama Kivu ondersteunt opmerkelijke initiatieven van sterke vrouwen in Oost-Congo, die daar proberen te overleven in één van de gewelddadigste regio’s ter wereld. Er is onder meer een opvanghuis, een opleidingscentrum, een schoolbeurzenproject, maar alles begon met een vrouwenvoetbalcompetitie. Dat bracht Wakker voor Vrede op het idee om voetbal-ster Tessa Wullaert uit te nodigen. Zij kreeg dit jaar de allereerste Gouden Schoen voor vrouwen. De West-Vlaamse Red Flame speelt momenteel bij Wolfsburg, maar komt naar huis voor de feestdagen. Ze aarzelde geen moment om op de uitnodiging voor Het Warmste Café in te gaan.

Omstreeks 18 u. zal ze, samen met bezielster van Mama Kivu Elien Spillebeen, geïnterviewd worden door sportjournalist Anton Peene. Tessa brengt een paar voetbalschoenen en een gesigneerd trainingsshirt van Wolfsburg mee om aansluitend per opbod te verkopen.

Het Warmste Café ontvangt nog meer bijzondere gasten. Om 14.30 u. treedt muzikant Yves Bondue op. En omstreeks 17 u. draait Radio 2-stem Veerle Deblauwe de favoriete plaatjes van de bewoners van het Woonzorgcentrum.

Voor de derde keer op rij halen de beste hobbybakkers van Langemark-Poelkapelle alles uit de kast om een rijk gevuld buffet van taarten, gebak en zoetigheden aan te bieden. En uiteraard zal ook de bar weer goed gevuld zijn. De volledige opbrengst van het Warmste Café gaat naar Mama Kivu.

Praktisch

Het Warmste Café vindt plaats op woensdag 20 december 2017 van 13 tot 20 uur in WZC De Boomgaard, Lekkerboterstraat 1 in Langemark. Iedereen is welkom!

Share
Dit bericht heeft 0 reacties

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Back To Top